Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

Vinarstvo Avguštin

Tomaž Avguštin

00386 40 665 437 | info@vino-avgustin.si
Naslov: Tinjska Gora 10, 2316 Zgornja Ložnica
Slovenska Bistrica
Štajerska, Slovenija

WEB: https://www.vino-avgustin.si/

FB:  https://www.facebook.com/VinoAvgustin/  
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/vinoavgustin/ 

 

Avguštin vinarstvo se posveča mladim, svežim vinom, ki nas spremljajo tekom leta in so posledica navdušenja, ljubezni in zanosa nas in naših prednikov. Vino naj ima poreklo, značaj in dušo. 

ZGODBA

Nikoli ni bilo jasno, kako se bo izkazala ta pustolovščina. V poznih 70. letih, ko je naša družina začela gojiti grozdje v Tinjski Gori ni bilo nikogar, ki bi nam kazal pot. Zagotovo je bilo veliko nasvetov, v resnici pa nihče ni imel res dobrega.

Zemlja usmerja naše energije. Vedno nas izziva, da razumemo njena tla, trto, ki raste in način, kako megla zjutraj pluje po vrstah. To je večni učni proces. Vsako odgovorjeno vprašanje razkrije drugo vprašanje, vendar je to potovanje, ki ga radi odkrivamo z vsakim letnikom. Prav tako določa nas in vina, ki jih pridelujemo, saj odraža bistvo vsake steklenice, ki nosi naše ime. Odločitve v vinogradu in v kleti, ne samo usmerjajo izraz zemlje, ampak vplivajo na samo dušo vina. Zaradi tega smo se za vedno zavezali k delu v vinogradu in smo mi tisti, ki gojimo grozdje in ga spreminjamo v vino. Naša strast to zahteva.

Ena družina. Eno posestvo. Ena strast. To smo mi.

 

Več informacij o ponudbi najdete tukaj: https://www.vino-avgustin.si/
 
 
 

Odpiralni čas:

Četrtek: 15.00-22.00

Petek: 15.00-22.00

Sobota: 15.00-22.00

Nedelja: 15.00-22.00

Ostale dni po dogovoru.

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost