Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

Mr. Bee - Čebelarstvo Poslek

Mr.Bee je mlada blagovna znamka Čebelarstva Poslek iz Zgornje Polskave, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo čebeljih pridelkov. Izdelki so lokalni, kvalitetni ter inovativni in so lahko čudovito darilo za vsakogar.

Mr.Bee asortiman izdelkov zajema tako klasične medove ( cvetlični, akacijev, lipov, gozdni, kostanjev med…) kot tudi kremne medove z okusi, medeni liker, domači propolis in ostale medene dobrote.
Osveščamo o pomenu čebel  in spodbujamo da vsi z majhnimi koraki pripomoremo k boljšemu življenju čebel ( zasaditev medonosnih rastlin na vrtu, čeber vode za čebele, ..). Nenazadnje je vsaka tretja žlica hrane odvisna od opraševanja čebel.

Lokalno pridelana hrana je najboljša. Z nakupom podpiramo slovenske kmete in čebelarje ter skrbimo za prihodnost naslednjih generacij.
Mr. Bee ima čudovite, inovativne in kvalitetne medene produkte, ki ne samo da so slastnega okusa, ampak so tudi zdrav in odličen nadomestek sladkorja. Izdelkom so dodane same lokalne slovenske surovine iz okolice, z njihovim nakupom pa hkrati podpreš majhno družinsko podjetje oz. čebelarstvo, ki skrbi tako za naravo, čebele in prav tako lokalne slovenske kmete. 

Mr.Bee izdelki so tudi lahko odlično darilo za vaše najdražje ali poslovne partnerje.

Več informacij o njihovi ponudbi je na voljo na spletni strani www.mrbee.si. 

 

KONTAKT:

Nika Poslek s.p.

Mariborska c. 45, 2314 Zgornja Polskava

+386 41 568 513 / info@mrbee.si 

www.mrbee.si

 

 

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost