Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

Panorama glamping Visole

Zelo posebna in okolju prijazna glamping hiška je zasnovana po edinstvenem konceptu in prinaša prav tako, edinstveno izkušnjo med valovitimi zelenimi hribi Pohorja pri Slovenski Bistrici.

Edinstvenost namestitve je v dizajnu hiške, ki je bil zasnovan posebej za naš pohorski teren in potencial zemljišča – da lahko nudi maksimalen izkoristek in udobje, hkrati pa je hiška ekskluzivna zaradi svojega minimalizma, udobja, butične ponudbe in osebnega pristopa. Posebej znana je po edinstvenem panoramskem razgledu, v katerem lahko gostje Panorama glampinga Visole uživajo kar iz postelje. 

Lesena hiška omogoča zdravilno spanje v naravnem gradbenem materialu – lesu.

Hribovje Pohorja je pravi biser za aktiven dopust v naravi, saj ponuja v poletni vročini nudi sveži gorski zrak pohorskih gozdov, pozimi in vse do pozne pomladi pa smuko po pohorskih smučiščih.

Več informacij najdete tukaj: https://www.panorama-glamping.com/rooms/glamp-hiska/

 

PANORAMA GLAMPING VISOLE, luksuzno kampiranje

Zavod Oaza Visole

Visole 63

2310 Slovenska Bistrica

E: info@panorama-glamping.com

T: +386 51 317 162

S: https://www.panorama-glamping.com/

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost