Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

Suita na kozolcu Visole

Za tiste, ki iščete nekaj edinstvenega in posebnega, nevsakdanjega. Če želite začutiti spanje v časovni kapsuli – so za vas v Panorama Glamping Visole restavrirali 114 let stari leseni kozolec, ga prenovili, izolirali in zasteklili. Za tiste, ki cenite naravne materiale in želite ostati v stiku z dediščino naših prednikov!

Leta 2019 so kupili obstoječi 111 let stari kozolec, ki je bil pripeljan na njihovo posest. Po 4-ih letih skrbnega restavriranja, ga delijo z vami!

Danes je avtohtoni slovenski kozolec star 115 let in nudi UNIKATNO IZKUSTVO SPANJA na njem.

Na voljo je SUITA, ki nudi edinstveno doživetje spanja v časovni kapsuli, kakor so poimenovali sobi ŠTIBLC in IZBA!

Sobi IZBA in ŠTIBLC sta izolirani, zastekljeni s panoramsko drsno šipo ter ogrevani. Bivanje je možno pozimi in poleti in ima v vsakem letnem času svoj prav poseben čar. Naravni materiali, stari detajli, starinsko pohištvo in stilsko opremljen ambient, mu dajejo unikaten pečat.

Spanje v suiti je pravi detoks od modernega sveta in umetnega udobja, saj je les glavni gradbeni material, ki ima popolnoma drugačno energijo, ki se jo začuti takoj ob vstopu. Zgodba kozolca pa mu da svoj velik pomen in nas popelje v zgodovino naših prednikov.

Doživetje je celostno, saj zajema vse čute.

Suita zajema celotno srednjo etažo kozolca in sprejme od 1 do 4 osebe.

V sklopu bivanja na kozolcu so na voljo še: vikinška kopel pod kozolcem, IR savna, regeneracija na energijskih točkah na posesti, medena masaža, apiterapija, indijska masaža glave, energijska terapija in sveži eko zajtrk iz košarice (tudi veganski).

Bližnja okolica ponuja tudi obilo pestrih možnosti za prijetno rekreacijo v naravi, kot so zeleni sprehod v Bistriški vintgar, Črno jezero, goro Boč, Sestrško jezero, Rački ribniki, kolesarske poti po dolini ali Pohorju, skok na Roglo,.. Izlet v bližnje mesto Maribor, Ptuj in Celje. 

POSEBNOST SUITE:

Suita je res edinstven prostor, saj se zaradi dvižnih postelj, lahko transformira tudi v večji prostor za druženje, po potrebi.

V tem prostoru izvajajo meditacije, jogo, delavnice, zato je energija v njem izjemno dobra.

Tako preurejen prostor lahko omogoči cca. 15 do 20 sedišč. 

Več informacij najdete tukaj: https://www.panorama-glamping.com/suita-visole/

PANORAMA GLAMPING VISOLE, luksuzno kampiranje

Zavod Oaza Visole

Visole 63

2310 Slovenska Bistrica

E: info@panorama-glamping.com

T: +386 51 317 162

S: https://www.panorama-glamping.com

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost