Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

Senik Visole

Izkustvo spanja na seniku po receptu naših prednikov, je edinstvena izkušnja prvinskega doživetja v zavetju avtohtonega kozolca.

Spanje na 114 let starem restavriranem kozolcu, je dišeča in zdravilna regeneracija za novodobnega človeka, ki potrebuje detoks od modernega sveta umetnega udobja.

Doživetje je celostno, saj zajema vse čute. 

V sklopu bivanja na kozolcu so na voljo še: vikinška kopel pod kozolcem, IR savna, regeneracija na energijskih točkah, medena masaža, apiterapija, masaža glave, energijska terapija in sveži eko zajtrk iz košarice.

Bližnja okolica ponuja tudi obilo pestrih možnosti za prijetno rekreacijo v naravi, zeleni sprehod v Bistriški vintgar, Črno jezero, goro Boč Sestrško jezero, Rački ribniki, kolesarske poti po dolini ali Pohorju, ali izlete v bližnja mesta Maribor, Ptuj in Celje, ali skok na Roglo.

Celotna etaža kozolca s spanjem na seniku se oddaja v celoti in sprejme od 1 do 20 oseb.

Več informacij najdete tukaj: https://www.panorama-glamping.com/kozolec-visole/

PANORAMA GLAMPING VISOLE, luksuzno kampiranje

Zavod Oaza Visole

Visole 63

2310 Slovenska Bistrica

E: info@panorama-glamping.com

T: +386 51 317 162

S: https://www.panorama-glamping.com

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost