Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

Panorama koča Visole

Prijetna in udobna hiška se nahaja v bližini Slovenske Bistrice in lahko sprejme 4-5 odraslih gostov, dobrodošli pa so tudi štirinožni ljubljenčki.

V zgornjem nadstropju sta dve udobni spalnici. Prva spalnica ima zakonsko posteljo. V drugi spalnici sta zakonska in enojna postelja, poleg njiju pa vam lahko pripravijo tudi otroško posteljico, namenjeno najmlajšim ‘glamperjem’. V svetli in sodobni kopalnici najdete stranišče, umivalnik, kombinirani tuš in kad, pričakala pa vas bo tudi sveža posteljnina in brisače, skupaj z brezplačnim milom in šamponom.

Spodnji, dnevni prostor nudi udoben kavč za počivanje ali druženje ter v celoti opremljeno kuhinjo. Pričakajo vas hladilnik z manjšim zamrzovalnikom, pečica, električna steklo-keramična plošča ter vsa posoda in potrebni kuhinjski pripomočki. Jedilna miza omogoča prijetno druženje ob slastnih dobrotah in dobri kapljici lokalnega vina še dolgo v noč.

Namestitev vključuje tudi brezžični internet, klimatsko napravo, ogrevanje, sušilec za lase in brezplačno parkiranje. Tudi najmlajši gostje so dobrodošli  – previjalna mizica ter otroški stolček so jim na voljo ves čas.

Zunanji prostor koče je razvajanje zase – na voljo vam je velika pokrita zasebna terasa in “letna kuhinja” za pripravo obrokov na svežem zraku. Velika terasa je zasenčena s streho in odpira neverjeten razgled na goro Boč v daljavi. Zvečer lahko v miru z nje opazujete mesto pod vami. Gostom je na voljo tudi velik odprt kamin za uživanje v peki na žaru ter udobno vrtno pohištvo in gugalnica, za idealen oddih ter sproščujoč počitek. Še večje razkošje, osvežitev in polnjenje baterij pa omogoča tudi možnost uporabe masažnega bazena (jacuzzija) v naravnem okolju.

Več informacij najdete na povezavi: https://www.panorama-glamping.com/koca-visole/

PANORAMA GLAMPING VISOLE, luksuzno kampiranje

Zavod Oaza Visole

Visole 63

2310 Slovenska Bistrica

E: info@panorama-glamping.com

T: +386 51 317 162

S: https://www.panorama-glamping.com/

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost