Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

Apartmaji Planina pod Šumikom

Apartmaji Planina pod Šumikom se nahajajo na Pohorju, na nadmorski višini 1000 m, 4 km pred smučiščem Trije kralji. Obdani z gozdovi, neokrnjeno naravo in popolnim mirom so pravi raj za vsakega, še tako zahtevnega turista. V objektu se nahaja 5 apartmajev, v vsakem apartmaju je popolnoma opremljena kuhinja, kopalnica, spalnica, dnevni prostor in TV. Dva apartmaja imata tudi balkon, prav vsi gostje apartmajev pa lahko uporabljajo savno, skupni prostor za druženje,  zunanjo letno kuhinjo in zunanje travnato igrišče. Parkirišče in wi-fi sta prav tako brezplačna. Čudovita okolica  ponuja vrsto različnih dejavnosti, kot so pohodništvo, kolesarjenje, ogled naravnih lepot ali pa samo sprostitev na svežem zraku in tišini , pozimi pa seveda tudi smučanje in sankanje.

Apartmaji Planina pod Šumikom

Planina pod Šumikom 19, 2316 Zgornja Ložnica

T: 041/355461 (Peter Tič);

E: petertic30@gmail.com;

W: Apartments Planina pod Sumikom ( Booking, AirBnB);

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost