Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

Apartma Hiša Jurgovo

Apartmajska hiša  Jurgovo je malo odmaknjena od hotelskega trušča, saj se nahaja na spodnji postaji Jurgovega. Z apartmajske hiše imate direkten dostop do smučišča. Poleti pa si lahko priredite piknik na urejenem prostoru, ki se nahaja tik ob hiši. Lahko pa si ogledate tudi bližnji slap. Hiša je namenjena vam, ki želite biti v središču dogajanja in na aktivnih počitnicah, vendar doživeti pravi mir, počitek in sprostitev. Je izvrstno izhodišče za potepe po gozdovih in planjavah, kolesarjenje po Pohorskih brezpotjih, ježo na Pesku in kopanje v Termah Zreče.
Poizkusili boste lahko dobrote iz krušne peči in štajersko vino, ter obiskali prave štajerske gostilne. V hiši je gostom na voljo klubski prostor in savna. Možna je izposoja sani, smučarske opreme, motornih sani in gorskih koles. Ob hiši so igrala za otroke. 

Apartma Hiša Jurgovo

Jurgovo, 2317 Oplotnica

T: 041/655-016
W: dandi@dandi.si

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost