Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

Apartma Center Vintgar

Apartma Center Vintgar se nahaja ob tenis igriščih, motoričnem parku, velikem piknik »placu« in je odlična izhodiščna točka za izlete po Pohorju. 

V bližini so 3 smučarska središča: Trije Kralji (tek na smučeh, Črno jezero, bowling), Rogla (adrenalinsko sankališče Zlojdevo) in Areh (kjer je odlična povezava med Rušami in Mariborom).

Lokacija je poleti idealna za pohodništvo. Center Vintgar vam nudi brezplačno parkirišče za Ančnikovo gradišče, Bistriški  vintgar,  pot se nadaljuje na Tri Kralje, kjer si lahko ogledate Črno jezero, Oplotniški vintgar... V bližini je  Rogla, kjer se lahko sprehodite po Poti med krošnjami, kjer se sprehajamo do višine 20m. 

Center Vintgar nudi 1 apartma za 3 osebe in 4 dvoposteljne sobe. Vse sobe in apartma zajemajo brezplačen internet in zasebno parkirišče, lastno kopalnico, v apartmaju se nahaja kuhinja z jedilnico. Vse sobe imajo teraso. 

Center Vintgar, Zgornja Bistrica 137a, 2310 Slovenska Bistrica
Recepcija:  +386 59 732 451

FB: https://www.facebook.com/CenterVintgar

Spletna stran:  https://centervintgar.si/

Rezervacija sob: https://centervintgar.si/ ali na telefon: +386 59 732 451

Booking: https://www.booking.com/hotel/si/center-vintgar.sl.html
 

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost