Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

ROOTS IN THE WOODS NA TREH KRALJIH

24. 08. 2023 ob 08:00

Festival, ki je posvečen reggae in soundsystem kulturi in bo potekal od 24. 08. do 26. 08. 2023 v idilični naravi na Treh Kraljih (RTC Jakec) nad Slovensko Bistrico

Festival "Roots in the Woods" je kot drevo z globokimi koreninami, ki vsako leto raste in širi svoje veje ter ustvarja nepozabne trenutke v objemu neokrnjene narave, ki nas obdaja pod Pohorjem. Gre za več kot le glasbeni festival. Je priložnost za umik v naravo, ples, ustvarjanje in spoznavanje sebe ter drugih. Naša osnovna vrednota je skrb za okolje, zato si prizadevamo za organizacijo butičnega festivala z omejenim številom obiskovalcev (max. 500), da preprečimo negativni vpliv množice na naravo. Gre za neprofiten festvial, katerega ekipa gradi na temeljih prostovoljstva in ljubezni do reggae ter dub glasbe, hkrati pa širi sporočilo, ki temelji  na ljubezni, miru in enakosti.

Na festivalu bodo nastopili vrhunski glasbeniki in sound systemi, ki bodo razvajali vaša ušesa z ritmi dub in reggae glasbe. Poleg odličnih glasbenih nastopov bodo obiskovalci festivala deležni tudi številnih drugih doživetij. Prizorišče bo napolnjeno z delavnicami za otroke, stojnicami s kulinariko in priložnostmi za sprostitev ter druženje. 

 

Prihajajoči dogodki

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost