Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

Lutkovni animirani film TONI, STAŠA IN ČAROBNA LUČ

05. 01. 2024 ob 17:00

V petek 5.1.2024 ob 17:00

Vabljeni k ogledu lutkovnega animiranega filma (sinhroniziranega) TONČI, STAŠA in ČAROBNA LUČ v kino Slovenska Bistrica.

Enajstletni Toni se je rodil zelo poseben – sveti se. Zaščitniški starši storijo vse, da bi ga zadržali doma in obvarovali pred zunanjim svetom. Tik pred božičem pa se v hišo priseli zanimivo dekle Staša in spremeni njegovo življenje. Prvič ima pravega prijatelja. Odpelje jo v svoj domišljijski svet, ki je na zunaj videti kot bunker iz blazin, ona pa mu pokaže skrivni zaklad – svojo čarobno svetilko. Z njo ustvarjata čudovite podobe in svetove, ki jih lahko vidita le onadva. Njuna velika pustolovščina se začne, ko želita najti izvor skrivnostne temačne meglice, ki srka svetlobo iz hiše.

Prihajajoči dogodki

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost