Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

LOVRENČEVO - TRI FARE NA TREH KRALJIH - POHORCI POJEJO IN IGRAJO

13. 08. 2023 ob 10:30
V nedeljo 13.8.2023 vabljeni na tradicionalno LOVRENČEVO ŽEGNANJE, ki bo potekalo na Treh kraljih. Sveta maša se bo pričela ob 10.30, po njej pa bo sledil BLAGOSLOV MOPEDOV in kuhanje pohorskih jedi v kotličkih. Za dobro vzdujše bo skrbel ANSAMBEL EXPORT B, Jakci pa bodo poskrbeli za ODLIČNO KULINARIČNO RAZVAJANJE.
 
V tekmovanju se bodo pomerile mladinske gasilske ekipe: PGD KEBELJ, PGD TINJE in PGD ŠMARTNO NA POHORJU. Te imajo še posebno humanitarno noto saj bomo ves izkupiček od prodanih jedi namenili našim neutrudnim gasilcem iz PGD Tinje.
 
''Nismo pa ostali brezbrižni do tistih, ki so v vodni ujmi izgubili svoja premoženja in še marsikaj. DESET DOBRIH PRIJATELJEV bo darovalo 10.000€ eni izmed družin, ki to pomoč najbolj potrebujejo!!! Ni veliko glede na škodo je pa iz srca in humanosti do pomoči potrebnim. Dogovor je v teku in v nedeljo bomo akcijo izpeljali,'' so sporočili Jakci.

Prihajajoči dogodki

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost