Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

KONCERT BIG BANDA SLOVENSKA BISTRICA Z GOSTI

28. 06. 2023
Koncert izvrstnega Big Banda Slovenska Bistrica z dirigentom Jernejem Senegačnikom ml..
 
Tokrat bo gost izjemni pevec Uroš Perić ter domača pevca Teja Pančič in Tomi Baaron.
 
Uroša Perića svet pozna kot vrhunskega glasbenika, ki interpreta pesmi iz zlate dobe bluesa, jazza in soula. Njegova vsestranskost, ki se kaže v njegovi glasbi, ga je popeljala v šestindvajset držav, kjer je nastopil več kot 1000-krat. Uroševa igra, petje in vsestranska karizma so poželi bučen aplavz občinstva po vsem svetu.
 
Big Band Slovenska Bistrica, katerega člani so profesorji Glasbene šole Slov. Bistrica, vrhunski Slovenskobistriški glasbeniki in njihovi glasbeni prijatelji.
Big band je na samostojnih koncertih, TV snemanjih in z raznimi priznanimi gosti v letih od ustanovitve vsako leto dokazoval svojo vrhunsko glasbeno raven.
 
Koncert bo na zunanjem dvorišču gradu v Slovenski Bistrici. V primeru slabega vremena bo koncert v Športni dvorani Srednje šole v Slovenski Bistrici.
 
Vstopnice po enotni ceni 15EUR so na voljo v sprejemni pisarni gradu v Slovenski Bistrici.
 

Prihajajoči dogodki

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost