Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

Izobraževanje za mir

16. 05. 2024 ob 19:30

DOSTOJANSTVO
Dobro počutje je v človekovi naravi. V človekovi naravi je, da prinaša radost, ne le sebi, tudi drugim. V človekovi naravi je da neguje naravo.
Če bi lahko bili v stiku z ŽIVLJENJEM, bi vedeli, kaj življenje zahteva. Življenje zahteva mir. Tedaj lahko pleše, se lahko razcveti in razširi. Tedaj je lahko izpolnjujoče. Naša življenja so lahko izpolnjena z obilo radosti, miru in dostojanstva.
IZBIRA
V življenju imamo vsi neverjetno močno orodje, eno najdragocenejših stvari, to je izbira. Dokler si živ lahko izbiraš. Izberi jasnost, radost, hvaležnost, izpolnitev…Na tebi je, izbira je tvoja, ne čakaj na druge ljudi!
UPANJE
Obstaja upanje, ki je drugačno-pravo upanje. In mi smo vir tega upanja. Dobro je, če v svojem življenju, karkoli že počneš, karkoli se ti dogaja, vedno veš, da obstaja izvor upanja in sicer V TEBI!
ZADOVOLJSTVO
V tebi prebiva tudi zadovoljstvo, mir, prijaznost, radost in resnična ljubezen. V tebi prebiva razsvetljenje, popolnost, resničnost. Ko se naučimo poslušati svoje bitje, je nagrada izpolnitev vsega tega. Spoznaj kdo si in kaj je v tebi!

TERMINA PRIREDITVE

Lokacija dogodka: Ljudska univerza Slovenska Bistrica, Partizanska ulica 22, 2310 Slovenska Bistrica
Datum: 16. 5. 2024
Čas dogodka: od 18.45 do 19.15
 
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV

Milica Kubiak
Telefon: 070433910
E-naslov: milicakubiak5@gmail.com

Prihajajoči dogodki

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost