Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

Film: Twister 2

20. 07. 2024 ob 20:00

Film: Twister 2

akcijski triler

Kate Cooper, nekdanjo lovko na nevihte, ki jo je med študijem zaznamoval uničujoč srečanje s tornadom, zdaj pa nevihte proučuje varno, preko zaslona njen prijatelj Javi zvabi iz pisarne sredi New Yorka, da bi preizkusili revolucionarni novi sistem raziskovanja in prepoznavanja tornadov. Tam se njene poti prepletejo s Tylerjem Owensom, očarljivim in brezobzirim superzvezdnikom družbenih medijev, ki uživa v objavljanju avantur pri lovu na nevihte, čim bolj nevarne, tem bolj občudovane. Ko se sezona neviht krepi, se sprostijo doslej nevideni, strašljivi fenomeni in Kate, Tyler ter njihovi timi se znajdejo v boju za življenje točno na poteh večkratnih nevihtnih sistemov, ki se zbirajo nad osrednjo Oklahomo.

Vabljeni v Kino Slovenska Bistrica

Prihajajoči dogodki

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost