Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

Film: OMREŽJE

12. 04. 2024 ob 18:00

Film: OMREŽJE

Kratki igrani film je avtorsko delo študentov 2. letnika magistrskega študija Medijske komunikacije in je nastal pri predmetu Praktikum: Produkcija za medije. Delo je potekalo pod mentorstvom profesorja Uroša Zavodnika ter asistentov Janija Pavliča in Matevža Pucerja. Film je nastal v produkciji Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko ter Inštituta medijske komunikacije, FERI. Režiser filma je Bistričan Žan Zafošnik.

Izvirna zgodba scenarista Jana Hauptmana sledi mlademu študentu Aleksu (Matevž Ozvatič), katerega življenje se vrti okrog »hekanja« z namenom hitrega zaslužka. Kljub spretnosti in previdnosti pa se znajde v ljubezenskih tegobah, ko spozna novo prikupno študentko Mio (Maja Turinek). Za dodaten zaplet poskrbi še skrivnosten profesor (Tom Veber). Zgodba na preizkušnjo postavlja zavezništvo, iskrenost in zaupanje.

Vstopnine ni! Vabljeni v Kino Slovenska Bistrica!

Prihajajoči dogodki

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost