Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

DRUŽENJE Z JANJO GARNBRET V PLEZALNEM CENTRU SLOVENSKA BISTRICA

10. 11. 2023 ob 17:00
Plezalni center Slovenska Bistrica vabi vse plezalne navdušence na enkratni dogodek v plezalnem centru, na katerem se boste družili z legendarno Janjo Garnbret, večkratno svetovno prvakinjo in dobitnico prve zlate olimpijske medalje v športnem plezanju. 
 
To je odlična priložnost, da se podružite, splezate kak bolder in se tudi kaj naučite od najboljše tekmovalke v zgodovini športnega plezanja. 
 
Dogodek bo potekal 10. novembra ob 17.00 na bolderjih Plezalnega Centra Slovenska Bistrica.
 
Vstopnice so že na voljo v predprodaji na spletni strani Plezalnega centra Slovenska Bistrica (https://pcsb.si/) in v plezalnem centru. Cena vstopnic je 10 eur za otroke, 5 eur za predšolske otroke do 6. leta in 15 eur za odrasle. Število vstopnic je omejeno.
 
Pomembno: Plezalni center bo 10. novembra po 15.00 zaprt za vse, ki niso udeleženci dogodka (za udeležence bodo za plezanje odprte vse stene). Na dan dogodka odpadejo vse vodene vadbe in tečaji.

Prihajajoči dogodki

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost