Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

DELAVNICE ZA PRIPRAVO STRATEGIJE LOKALNEGA RAZVOJA DO LETA 2027 (2. delavnica - 20. 4. 2023)

20. 04. 2023 ob 17:00

RIC Slovenska Bistrica, ki mu je bilo zaupano vodenje lokalne akcijske skupine (LAS) Med Pohorjem in Bočem, se je lotil priprave Strategije lokalnega razvoja za novo programsko obdobje do leta 2027.

Tudi v tem programskem obdobju bo partnerstvo delovalo po načelu »od spodaj navzgor«, ki je značilno za skupni pristop LEADER / CLLD oz. lokalni razvoj, ki ga vodi skupnost. To pomeni, da bo strategija nastala na podlagi potreb, ki izhajajo iz našega lokalnega okolja.

Z željo, da skupaj poiščemo potrebe, želje, predloge in poslovne ideje za razvoj v občinah in na območju LAS bomo zato v vsaki občini, vključeni v LAS Med Pohorjem in Bočem organizirali delavnice, namenjene predstavnikom javnega, gospodarskega in civilnega sektorja.

Na delavnicah se bomo osredotočili na vaše potrebe in na potrebe okolja ter jih skušali umestiti v zastavljene prednostne naloge, ki nam bodo služile kot izhodišče za pripravo strategije lokalnega razvoja.

Povabilo k včlanitvi najdete na spletni strani RIC Slovenska Bistrica: https://ric-sb.si/povabilo-k-vclanitvi-v-las-med-pohorjem-in-bocem.

Vljudno vabljeni k sodelovanju pri razvoju našega podeželja! 


 

Prihajajoči dogodki

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost