Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

BOG MASAKRA - GLEDALIŠKA PREDSTAVA

05. 11. 2023 ob 18:00

KUD Gaj Zgornja Polskava vabi na gledališko predstavo BOG MASAKRA (v izvedbi KUD Visoko), ki bo v nedeljo, 5. novembra, ob 18.00 v Kulturnem domu na Zgornji Polskavi.

Predstava je za abonma in izven.

V parku se je zgodil pretep med dvema fantoma, Brunom in Ferdinadom, ki sta stara 11 let. V pretepu je Ferdinand Brunu s palico izbil dva zoba. Njuni starši, grosist za gospodinjske aparate in pisateljica na eni strani ter odvetnik in finančna svetovalka na drugi, se dobijo da bi mirno in na civiliziran način razrešili nastali problem. Na začetku mirno in spoštljivo druženje s časom preraste v pravi boj v katerem na površje prihajajo številna nesoglasja in skrite težave, ki so prisotne v obeh zakonih.

 

Prihajajoči dogodki

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost