Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

Veseli december na mestnem trgu

V središču Slovenske Bistrice, na Trgu svobode, v času pred božičnimi prazniki poteka božični sejem, na katerem se s svojimi izdelki predstavijo različni sejmarji iz naše in drugih občin. V popoldanskem in večernem času pa trg oživi ob različnih nastopih otroških in odraslih glasbenih in drugih skupin.

Najmlajše prebivalce naše občine vsako leto v mesecu decembru tudi v Slovenski Bistrici obiščejo in obdarijo trije dobri možje; prvi je Miklavž, potem pa še Božiček in dedek Mraz, ki običajno pripravjo še kakšno lutkovno igrico in zabavni program.

Najdaljšo noč v letu lahko v Slovenski Bistrici preživite v prijetni družbi na Trgu svobode, kjer je poskrbljeno za dobro vzdušje in zabavni program z ognjemetom.

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost