Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

Plezalni center Slovenska Bistrica

V plezalnem centru je na voljo 2000 m2 notranjih in zunanjih visokih sten, ki merijo od 9 do 17 metrov. Med 165 smermi lahko vsak najde kaj zase, od previsov do plat, od ocene 3 za začetnike do 8c+ za tiste najboljše. Na voljo sta tudi dve smeri za hitrostno plezanje in auto-belay ter top-rope postaje za vse, ki še pridobivate plezalne izkušnje.

Za balvanske navdušence je na voljo 1200 m2 balvanskih plezalnih površin – od označenih balvanskih problemov, dveh sprey wallov (šutalnic) in dveh nastavljivih sistemskih sten: Kilter Board in Moonboard.

Za najmlajše je v pritličju na voljo plezalni prostor v posebej ločenem otroškem kotičku.

Uporabnikom so na voljo številni pripomočki za trening moči in dopolnilno, neplezalno vadbo: kampus boardi, fingerboardi, uteži…

Več si lahko preberete na njihovi spletni strani: www.pcsb.si

Kontakt: +386 64 170 233        

info@pcsb.si

Plezalni center Slovenska Bistrica  

Prežihova ulica 4

2310 Slovenska Bistrica             

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost