Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

Po poteh Žive coprnije

Po poteh Žive coprnije se lahko odpravite s pomočjo brezplačne mobilne aplikacije Živa coprnija na dlani. Upoštevajoč trenutno lokacijo, aplikacija popelje obiskovalce po desetih izbranih krajih Pohorja in različnih mikrolokacijah, ki so vezane na posamezen kraj. Obsega informacije o krajih, lokalnih prireditvah in zanimivostih, prikazuje pa tudi najbližja gostišča in prenočišča, kjer se lahko okrepčate in si odpočijete.

Z uporabo aplikacije boste, ne samo spoznali izbrane lokacije, kot so grad, Bistriški vintgar, Ančnikovo gradišče, Črno jezero in druge, ampak pobliže spoznali tudi zgodbe, ki so objavljene v knjigi Živa coprnija Pohorja in Istre: Izleti po poteh pripovednega izročila.

Aplikacijo je mogoče brezplačno prenesti prek »Google Play« za naprave z operacijskim sistemom Android ali »App Store« za naprave v operacijskem sistemu Apple.

Sprehodite se po poteh pripovednega izročila z odprtimi očmi!

Promocijski videospot si lahko ogledate tukaj

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost