Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

Kolesarjenje

Vabimo vas na kolesarski potep po razgibani in raznoliki pokrajini, privlačni zaradi svojih naravnih danosti in bogate kulturne dediščine, ki vas bo spremljala ob poti.

Na svoj račun boste prišli ljubitelji cestnega kolesarjenja in tudi vsi, ki raje kolesarite izven urejenih kolesarskih poti, ljubitelji strmih vzponov in tisti, ki vam je ljubše lagodnejše kolesarjenje po nižinskem delu, z obiskom naravnih in kulturnih znamenitosti, raziskovanji zanimivih kotičkov, obiskom lokalnih ponudnikov ... 

In prav s kolesom lahko postane raziskovanje zanimivih lokacij prav posebna dogodivščina.

Zato smo za vas pripravili tri oblikovane kolesarske produkte »NAMIG ZA VIKEND ODDIH«: 

- Gurmansko-vinsko kolesarski vikend v Slovenski Bistrici,

- Družinski vikend v Slovenski Bistrici,

- MTB vikend na Pohorju in pod njim.

Zasnova je podana in ni vam potrebno iskati veliko dodatnih informacij, saj dobite vse na dlani (povezave do spletnih strani, odpiralni čas, kontakt …), tako da si lahko sami rezervirate vikend oddih v Slovenski Bistrici. 

Za lažje in preglednejše premagovanje kolesarskih kilometrov pa smo dodali še googlov zemljevid, na katerem so združene vse poti. 

Kolesarske poti potekajo tudi izven meja občine. Za podrobnejši pregled kliknite na okence s puščico v zgornjem levem kotu. Kolesarske poti so na voljo tudi v aplikaciji Ride with GPS.

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost