Fitnes & Wellness Elipsus

 Elipsus Fitness Wellness | Center za sprostitev in oddih

Center, ki se nahaja na Industrijski ulici nad Avto Centrom Jurič, poleg supermarketa Tuš, ponuja svoje prostore za sprostitev in oddih na več kot 420 m2.

V centru imamo na voljo

- vadbeni prostor (FITNES), opremljen z vrhunskimi napravami Technogym za vadbo in krepitev telesa pod vodstvom osebnih trenerjev;

- aerobična dvorana (skupinske vadbe / AEROBIKA), kjer Vas strokovni vaditelji popeljejo v svet različnih gibov in plesnih korakov;

- wellness kotiček, kjer se lahko sproščate v savnah (infrardeča, finska), se pustite razvajati v masažnem salonu ali poskrbite za svojo porjavelo in sijočo kožo v našem solariju;

- trgovina s športno prehrano in dodatki, kjer Vam svetujemo izbrati primeren dodatek za Vašo aktivnost oz. šport ali za Vaše zdravje in dobro počutje.

Brezplačni prvi obisk

V kolikor bi želeli poskusiti z vadbo na fitnesu ali skupinskih vadbah, Vam podarimo 1x brezplačni obisk.

Predstavitveni trening

Ob vpisu v Fitnes Vam podarimo uvodni predstavitveni trening, kjer Vas seznanimo z našimi napravami in potekom treninga ter s pravilno izvedbo vaj.

Osebni trener

Se v svojem telesu ne počutite dobro? Bi želeli izgubiti odvečne kilograme, pridobiti na mišični masi ali preprosto izoblikovati svoje telo? Za to smo Vam v centru Elipsus na voljo osebni trenerji z dolgoletnimi izkušnjami s področja vadbe, dietike, športne prehrane in zdravega načina življenja. Skozi vadbo Vas bomo spremljali in motivirali. Sestavili Vam bomo individualni program vadbe, prilagojenega vašim željam in ciljem ter jedilnik ali dieto zdrave in predvsem uravnotežene prehrane, katera je poleg vadbe najpomembnejši dejavnik za uspeh.

Športna prehrana

V prostorih fitnesa najdete tudi trgovino z vrhunsko športno prehrano in dodatki evropskih proizvajalcev: The Nutrition, Trec Nutrition, Multipower ter ostale. Svetovali Vam bomo izbrati primeren dodatek za vašo aktivnost oz. šport ali prehranski dodatek za Vaše zdravje in dobro počutje.

Rojstnodnevne zabave za otroke

Dovolite nam, da vašemu otroku in njegovim prijateljem pričaramo nepozaben rojstni dan.
Rdeča nit naših rojstnodnevnih zabav je zdravje, kar bo moč opaziti predvsem v aktivnosti, hrani in pijači.

Darilni in Vrednostni boni

Ne veste kaj kupiti ali podariti?
Podarite darilni ali vrednostni bon za fitnes, aerobiko, osebno trenerstvo, savne, solarij, masaže in športno prehrano

 

T: 02 805 58 53
M: 070 51 51 51
E:  info@fitnes-elipsus.si
W: http://www.fitnes-elipsus.si/
F: https://www.facebook.com/FitnesElipsus?fref=ts

Delovni čas centra:

pon – pet:
8.00 - 22.00

julij & avgust:
8.00 - 12.00 in 16.00 - 22.00

vikend & prazniki:
8.00 - 12.00 in  16.00 - 21.00