Kolesarjenje

Kolesarjenje

Vabimo vas na kolesarski potep po razgibani in raznoliki pokrajini, privlačni zaradi svojih naravnih danosti in bogate kulturne dediščine, ki vas bo spremljala ob poti.

Na svoj račun boste prišli ljubitelji cestnega kolesarjenja in tudi vsi, ki raje kolesarite izven urejenih kolesarskih poti, ljubitelji strmih vzponov, pa tudi tisti, ki vam je ljubše malo bolj lagodno kolesarjenje po nižinskem delu, z obiskom naravnih in kulturnih znamenitosti, raziskovanji zanimivih kotičkov, obiskom lokalnih ponudnikov... 

In prav s kolesom lahko postane raziskovanje zanimivih lokacij prav posebna dogodivščina.

Zato smo za vas pripravili tri oblikovane kolesarske produkte »NAMIG ZA VIKEND ODDIH«. Zasnova je podana in ni vam potrebno iskati veliko dodatnih informacij, saj dobite vse na dlani (povezave do spletnih strani, odpiralni čas, kontakt…), tako da si lahko sami rezervirate vikend oddih v Slovenski Bistrici. 

Za lažje in bolj pregledno premagovanje kolesarskih kilometrov pa smo dodali še googlov zemljevid, na katerem so združene vse poti. 

Kolesarske poti potekajo tudi izven meja občine. Za bolj podroben pregled kliknite na okence s puščico v zgornjem levem kotu. Kolesarske poti so na voljo tudi v aplikaciji Ride with GPS.