Preskoči na vsebino
TIC Slovenska Bistrica
Dostopnost Navigacija

Zasebnost

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih RIC Slovenska Bistrica zbira o vas, ko se naročite na prejemanje vsebin kot so e-novice, vabila in prijave na dogodke, publikacije in ostalo. V nadaljevanju definiramo pojme in pojasnjujemo kako in za kakšne namene zbiramo vaše podatke.

Upravljavec

Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov (ZVOP), je:

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

Trg svobode 5

2310 Slovenska Bistrica

Telefon: 02/843-02-46

e-mail: info@ric-sb.si

Osebni podatki in namen njihove obdelave

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno. S prijavo na e-novice se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime, priimek in elektronski naslov.

Če želite oddati povpraševanje ali se prijaviti na seminar/izobraževanje, vas bomo prosili za ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko in naziv podjetja. Osebne podatke potrebujemo, da lažje stopimo v stik z vami oz. da vam podamo ponudbo na vaše povpraševanje.

RIC Slovenska Bistrica spoštuje vašo zasebnost in je zavezana, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu RIC Slovenska Bistrica določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na RIC Slovenska Bistrica, ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. RIC Slovenska Bistrica ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij. 

Shranjevanje podatkov

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob povpraševanju ali prijavi na e-novice/seminar/izobraževanje, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Posredovanje osebnih podatkov

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba EU o varstvu podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

Vaše pravice

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov in pravico do prenosljivosti.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi EU o varstvu podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavite. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov. Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@ric-sb.si ali po pošti RIC Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica.

Če menite, da so kršene vaše pravice o varstvu osebnih podatkov se lahko pritožite pristojnemu državnemu organu Informacijskemu pooblaščencu.

 

Piškotki, ki jih uporabljamo na spletni strani:

 • _utma - 2 leti po namestitvi/posodobitvi

  Razlikuje med posameznimi uporabniki in sejami. Posameznemu iskalniku dodeli anonimizirano številko, da lahko sledi številu obiskov in vsebuje podatke o času obiska.

 • _utmb - 30 minut po namestitvi/posodobitvi

  Piškotka _utmb in utmc_ delujeta družno.  Prvi beleži čas prihoda na stran, drugi pa odhoda s strani.

 • _utmc - Po koncu seje brskalnika

  Piškotka _utmb in utmc_ delujeta družno.  Prvi beleži čas prihoda na stran, drugi pa odhoda s strani.

 • _utmz - 6 mesecev po namestitvi/posodobitvi

  Piškotek beleži s katerega mesta je obiskovalec prišel na našo spletno stran, kateri iskalnik in katero ključno besedo je uporabil, katero povezavo je kliknil in geografsko lokacijo ob obisku spletne strani. Na ta način je znano kateremu viru, mediju in ključnim besedam se lahko pripiše zasluge za dosego cilja obiskanosti spletne strani.

 • _utmv - 2 leti po namestitvi/posodobitvi

  Piškotek se namesti vkolikor v Google analitiki uporabljamo uporabniško določena poročila z namenom po meri narejene segmentacije. Piškotek se namesti z namenom, da analitika lahko razporedi obiskovalca.

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica

TIC Slovenska Bistrica Trg svobode 17
2310 Slovenska Bistrica
Ponedeljek - Petek: 9:00 - 16:00
Sobota9:00 - 13:00

Dobrodošli pri nas!

Pokrajina združuje pet naravnih območij: Polskavsko dolino, Ložniško dolino, Pohorje in Dravinjsko dolino ter seveda ožje mestno bistriško območje. Svet je izredno raznolik, pregleden in gospodarsko zanimiv; njegove turistične danosti so velike.

Spremljajte nas: Facebook Instagram
RIC LogoObčina SB LogoI feel slovenia LogoMaribor pohorje LogoZK SB LogoVirtualna panorama LogoSpletna tržnica jemdomace.si LogoŽiva coprnija LogoEnjoyheritage Logo
© 2024 RIC. Vse pravice pridržane Avtorske pravice  |  Zasebnost