Gostišče Iršič in športnorekreacijski center

Gostišče Iršič in športnorekreacijski center

ŠRC IRŠIČ ŽABLJEK
IRŠIČ Dušan - Marija
Žabljek 32
2318 Laporje

T: 02 803 86 23
F: 02 803 86 24
M: 041 637 205
W: www.gostisce-irsic.com

Če iščete lepo urejeno okolje, prijazno osebje, dobro hrano in pijačo, potem ste na pravem mestu! Sredi neokrnjene narave Vas sprejme osebje gostišča, ki ni le to. Ne samo, da se boste pri nas okrepčali, ampak se boste tudi naužili domačih dobrot in izbranih pijač ter uživali v pogledu na zelene lepote narave.

Z veseljem se bomo potrudili, da Vam pri nas ne bo dolgcas. Vsako soboto prirejamo plese, zabave in razne druge družabne prireditve. Znali Vam bomo pravilno svetovati, da se naužijete naših dobrot, tukajšnjih lepot in znamenitosti.

Na travnati jasi je veliko možnosti za rekreacijo. Tisti, ki svoj prosti čas radi preživljate aktivno, lahko svojo športno naravnanost preizkusite na naših teniških igriščih ali pa se pomerite v odbojki ali v nogometu.
 
Neposredno pod gostiščem se nahaja ribnik, kjer lahko preiskusite svoje ribiške spretnosti. Tukaj lahko v miru ribarite, organiziramo pa tudi ribiška tekmovanja.
V ribniku gojimo: Krape, Amurje, Rdeče očke, Zelenke, Ščuke, ...V bližini se nahaja tudi ribnik na Videžu.

V gostišču Iršič lahko prenoči do 50 oseb.

Vse sobe so dvoposteljne s pomožnim ležiščem ter z lastnim tušem in sanitarijami. Opremljene so s TV sprejemnikom in mini-barom.
 
Možnost pol-penziona ali penziona po dogovoru.

Cenik

nočitev brez zajtrka 27€/osebo
nočitev z zajtrkom 30€/osebo
dnevni počitek do 4 ure 35€/osebo